Granmo Camping

Granmo Camping

Granmo Camping image
Granmo Camping image
Granmo Camping image

Granmo Camping ligger rundt 6 km sør for Oppdal sentrum ved E6. Avstanden fra Trondheim er 120 km og Oslo 410 km.

Vi har utviklet Granmo Camping til å bli en campingplass med et bredt tilbud. Dette gjelder overnatting (hytter/leiligheter), plasser for bobil, campingvogn og telt, utleie av selskapslokale (se link) og aktiviteter i områdene rundt, og på plassen.

Om vinteren, er Oppdal et populært feriested for alpinister. Fjellene rundt oss er et eldorado for skiturer. Det er kort vei til Oppdals skianlegg – både turløypenett og alpint. Oppdal er også kjent for å ha mange ulike aktiviteter og arrangement.

Like sør for Granmo Camping ligger ved Dovrefjell- Sunndalsfjella Nasjonalpark, spesielt godt kjent for moskusen som bor her. Om ønskelig, kan vi arrangere turer via vår samarbeidspartner «Oppdal Safari». Vest for oss har vi Trollheimen med sine fantastiske fjell og flotte natur. Og i Gjevilvassdalen finner du den fantastiske stranda Rauøra.

Granmo Camping er også utgangspunkt for raftingturer i en av Norge’s mest populære rafting elver, Driva. Rafting driftes av aktivitetsarrangøren «Opplev Oppdal» som har tilhold på campingplassen.

 I vårt nærområde finnes mange turstier.

Det er også flotte muligheter for dagsturer med bil for å besøke noen av Norges vakreste fjorder, fosser og kystnære landskap, kun en times kjøring herfra .

 

Campingplassen holder god standard, med alle nødvendige fasiliteter. Det er toaletter og dusjer i tre forskjellige servicebygg. Hovedservicebygget inneholder i tillegg kjøkken og vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.

Campingen har et stort inngjerdet lekeområde for barn og et eget område med interaktive lekeapparater som passer for store og små. Om  sommeren har vi husdyr av ulike slag boende her.

Årets nye aktivitet for barna er " Campingplassmysteriene 2023  Mysteriet På Markedet" Dette er en aktivitet barn og foreldre kan gjøre sammen.

Resepsjonen, kafeteriaen med enkel varmmat og en liten butikk/ kiosk har åpent 09.00-22.00 i høysesong ( skoleferien).

For bestilling eller spørsmål vennligst kontakt oss på mail : granmo@oppdal.as

Retninger

Ligger like ved Europavei 6 ca 6 km sør for Oppdal sentrum.